Voorwaarden inname

Kids ’n Stuff hanteert een aantal voorwaarden waaraan de kleding moet voldoen voordat het wordt ingenomen:
– U kunt uw kleding tijdens de openingstijden van de winkel brengen.
– Wij nemen kleding in vanaf maat 74 tot de grootste kinderkleding maat.
– U mag tot max. 25 stuks per keer inbrengen.
– Uiteraard dient de kleding compleet (werkende ritsen, alle knopen erop etc.), gewassen, gestreken en van deze tijd te zijn.
– Wij bekijken de kleding zelf en bepalen zelf wat we innemen. uiteraard heeft merkkleding de voorkeur maar kleding uit een lager segment dat voldoet aan de eisen zullen wij ook bekijken om in te nemen. Kleding van Zeeman, Hans Textiel, Wibra etc. nemen wij niet in.
– Uiteraard moet de kleding passen bij het seizoen.
– Wij nemen ook schoenen en laarzen in mits ze onbeschadigd zijn, compleet (met veters etc.) en gepoetst.
– De verkoopprijs wordt door Kids ’n Stuff bepaald.
– Niet ingenomen kleding krijgt u weer mee. U kunt het ook achterlaten voor het goede doel.
– Kleding blijft eigendom van de inbrenger totdat het verkocht is. U ontvangt dan 35% van het bedrag waarvoor het uiteindelijk is verkocht. Dit noemt men verkoop in consignatie.
– De kleding blijft een bepaalde periode (3 maanden) in de winkel hangen. De laatste weken van die periode zal de kleding met korting worden verkocht. Wilt u dat niet dan moet u zelf op tijd naar de winkel komen om de kleding te komen ophalen.
– Kids ’n Stuff heeft een goed geautomatiseerd systeem. U krijgt dan ook een klantnummer en wachtwoord om in te loggen op uw eigen account. Hier kunt u zien wat er is ingenomen, wat er verkocht is en wat uw opgebouwde tegoed is. U kunt hier ook zien wat de retourdatum van uw ingebrachte kleding is. Ongeveer 2 weken voor de retourdatum ontvangt u automatisch een mailtje als herinnering om uw kleding te komen ophalen. Komt u niet en reageert u niet op onze e-mail dan zal uw niet verkochte kleding ook aan het goede doel geschonken worden. Wij zullen 2 weken na retourdatum uw kleding uit de winkel halen en aan het goede doel schenken.
– U bent zelf verantwoordelijk voor het wijzigen van uw persoonlijke gegevens op uw account.
– U kunt als inbrenger uw tegoed altijd in de winkel komen ophalen of besteden. Via uw account kunt u ook aangeven om uw tegoed op uw rekeningnummer over te laten maken. Hiervoor moet uw tegoed 25 euro of meer zijn.
Tegoeden die langer dan 1,5 jaar na de laatste inbrengdatum niet zijn verzilverd zullen komen te vervallen en zullen aan een goed doel geschonken worden.
– Het inbrengen van kleding is geheel voor eigen risico en is niet verzekerd tegen beschadiging, brand, vermissing of diefstal.
– Kids ’n Stuff is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of beschadigde kledingstukken.
– Met het inbrengen van kleding gaat u automatisch akkoord met bovengenoemde voorwaarden.